Hop til hovedindholdet

Frederiksberg Kommune logo

Grundlovsceremoni efteråret 2022


Dato og tid

Torsdag d. 1. december 2022 kl. 13:30 til 15:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. november 2022 kl. 15:00

Sted

Frederiksberg Rådhus, hovedindgangen, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg Frederiksberg Rådhus, hovedindgangen
Smallegade 1
2000 Frederiksberg

Grundlovsceremoni efteråret 2022


Arrangementsbeskrivelse

For at få dansk statsborgerskab, skal du blandt andet deltage i en grundlovsceremoni. Du kan tilmelde dig Frederiksberg Kommunes grundlovsceremoni her på siden. 

Ceremonien
Til ceremonien skal du skrive under på, at du vil overholde dansk lovgivning og udveksle håndtryk med borgmesteren. Der vil også blive holdt en lille tale. Du skal bo på Frederiksberg for at kunne deltage, og der er mulighed for at medbringe gæster, hvis du ønsker det.

Der kan godt kan gå lidt tid (ca. 14 dage), inden dit danske statsborgerskab bliver registreret i CPR-registret. Derefter vil du kunne få lavet et dansk pas i borgerservice. Husk at bestille tid og medbringe statsborgerretsbeviset, som du modtager til ceremonien.

Billeder

Der vil til ceremonien blive taget billeder, hvoraf nogle eventuelt vil blive offentliggjort i pressen, på de sociale medier og/eller på Frederiksberg Kommunes hjemmeside i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne med det formål at orientere om grundlovsceremonien. Ønsker du, eller dine gæster, ikke at være en del af dette, bedes du tage fat i en af medarbejderne til ceremonien. 

Husk
  • For at du kan deltage i ceremonien skal Udlændinge- og Integrationsministeriet have modtaget din udfyldte og underskrevne erklæring på tro og love senest 10 hverdage før datoen for grundlovsceremonien.
  • Medbring gyldig legitimation med foto til ceremonien.
Vi glæder os til at fejre dig.

Behandling af dine oplysninger
Kommunen sletter dine personoplysninger, når opbevaringspligten udløber og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt, typisk efter fem år. Dine oplysninger fra tilmeldingen vil blive opbevaret og behandlet af Frederiksberg Kommune i overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR). Efter din tilmelding vil oplysningerne blive sendt videre til Udlændinge- og Integrationsministeriet, så de kan fortsætte din sag om dansk statsborgerskab. I forbindelse med tilmelding til ceremonien vil du kunne læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Servicecentret Frederiksberg Kommune
Tlf: +45 38212121
folkeregister@frederiksberg.dk

Kontaktinformation til arrangør

Servicecentret Frederiksberg Kommune
Tlf: +45 38212121
folkeregister@frederiksberg.dk